輸出管理システム(TExCO)統合に伴うメンテナンス等について(お知らせ)

2021.03.16

2021年3月16日

輸出管理システム(TExCO)利用者 各位

利益相反・輸出管理マネジメント室
       室 長  境 野  明

現在、ご利用いただいている輸出管理システム(TExCO(訪問者))の運用を終了し、輸出管理システム(TExCO(海外出張・留学生))と統合いたします。統合後の輸出管理システム(TExCO(海外出張・留学生・訪問者)は4月2日から運用を開始する予定です。
つきましては統合等の作業に伴い、システムの運用を下記の日程で休止します。作業の進捗によっては、システムの休止期間が前後する場合があることを申し添えます。延長の場合には、4月2日中に、学内専用サイトに運用休止延長のご案内を掲載いたします。
 ご迷惑をおかけしますが、どうぞよろしくお願いいたします。

【スケジュール】
    1.現在の輸出管理システム(TExCO(訪問者))への新規申請
      3月25日(木) 正午まで
    2.現在の輸出管理システム(TExCO(訪問者))での継続申請
      3月31日(水) 正午まで
       ※以降はシステムへのアクセス不可となるため、継続中の申請が完了しない場合には、
       改めて統合後のシステムから新規申請を行ってください。
    3.輸出管理システム(海外出張・留学生)の運用休止(統合作業のため)
      3月31日(水)正午から 4月2日(金)10時まで
    4.統合後の輸出管理システム(海外出張・留学生受入・訪問者)の運用開始
      4月2日(金)10時から

March 16, 2021

Dear TExCO System Users

Notice of Temporary Suspension etc. due to Integration of Systems: Export Control System “TExCO (Visitors)” to be integrated into “TExCO (Overseas Trip/ International Students)”.

Current export control system “TExCO (Visitors)” will be integrated into “TExCO (Overseas Trip/ International Students)”. Therefore, current “TExCO (Visitors)” is to be discontinued. Combined “TExCO (Overseas Trip/ International Students/ Visitors)” will start operation on April 2, 2021.
Detailed schedules of suspension etc. for integration are described below.
Please keep in mind that the suspension period is subject to change. In this case a notice will be posted on on-campus website.

SAKAINO Akira, Director

Office of Conflict of Interest and Security Export Control

【Schedules】
1. New applications for Acceptance of Visitors via current “TExCO (Visitors)” are able to be
  submitted by March 25, 2021, 12 noon.
2. Continuous applications via current “TExCO (Visitors)” will be available until
  March 31,2021,12 noon.
 ※Note; as access to the system will be completely terminated March 31,2021,12 noon,
  continuous applications must be checked and confirmed by the date. If not be finished,
  they need to be submitted via integrated TExCO system again after April 2.
3. Temporary suspension of “TExCO (Overseas Trip/ International Students)” is from March
  31, 2021, 12 noon to April 2, 2021, 10 AM.
4. Integrated “TExCO (Overseas Trip/ International Students/ Visitors)” starts at 10 AM on
  April 2, 2021.

担当:利益相反・輸出管理マネジメント室
anzenhosyo#@#un.tsukuba.ac.jp  #@#を@にしてください

通知文ダウンロード